Kinderyoga

Kinderyoga

 

Wat is kinderyoga?

Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel. De kinderen hoeven er niet te presteren. Ze mogen zijn wie ze zijn, met respect voor eigen grenzen en die van anderen. De yogalessen worden opgebouwd rond een thema zoals, het oerwoud, de zee, de maan, Pasen... Ook ideeën van de kinderen zelf kan tot een thema leiden. Zo wordt elke kinderyogales een avontuur...

 

Terwijl we de kinderen in hun fantasiewereld onderdompelen nemen we yogahoudingen aan, spelen we ademhalingsspelletjes, massagespelletjes, maken we tekeningen en nog zoveel meer.

Kinderyoga biedt tal van voordelen: het houdt het lichaam soepel, verbetert de motoriek, versterkt spieren, kinderen komen tot rust, verhoogt ook de concentratie, zintuigen worden geprikkeld, ...

 

Kinderyoga is genieten van rustige maar ook speelse momenten en het maken van veel plezier.

 

Voor wie?

Kinderen van 6 t.e.m 10 jaar

 

Er wordt niet strikt vastgehouden aan deze leeftijdsgroepen. Indien je kind nog een speelsere aanpak nodig heeft kan het aansluiten bij de kleuteryoga of indien 'vroegrijp' kan hij of zij aansluiten in de tieneryoga groep.

 

Wanneer?

 

Gaat niet door

 

Waar?

 

 

 

 

 

 

 

Kinderyoga

Volg ons op facebook of schrijf u in op de nieuwsbrief

Facebook

Created with love by BG

All rights reserved ©

Kristina's Yoga Studio verzorgt kleuteryoga, ouder-kindyoga, kinderyoga, tieneryoga, yoga voor bijzondere kinderen, volwassenyoga en stoelyoga. Ook workshops, privésessies en bedrijfssessies zitten in het aanbod. De sessies yoga gaan door in Zwevegem (regio Kortrijk) of op verplaatsing. Ontspanning, relax, bewustmaking van het lichaam en een gelukzalige glimlach!