Tieneryoga

Tieneryoga

 

Wat is tieneryoga?

Tieneryoga is voor tieners die te oud zijn voor kinderyoga en zich te jong voelen voor yoga voor volwassenen. Het is yoga beleven samen met je leeftijdsgenoten. Tieneryoga is een leuke, ontspannende manier om tieners te leren omgaan met hun vele veranderingen die ze op een korte tijd doormaken zowel op fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel vlak. Yoga kan hen helpen om hen relax en fit te voelen en eens niet te hoeven presteren. Tijdens de tieneryoga komen alle elementen van yoga aan bod, yogahoudingen, ademhaling, ontspanningsoefeningen en zelfbewustzijn.

 

Voor wie?

Tieners van 11 tot 16 jaar

 

Er wordt niet strikt vastgehouden aan deze leeftijdsgroepen. Indien je tiener net nog wat meer nood heeft aan een speelse aanpak, kan hij of zij in de kinderyoga groep aansluiten.

 

Wanneer?

 

Gaat niet door

 

Waar?

 

 

Hier inschrijven

 

 

________________________________________________________________

 

 

Tieneryoga

Volg ons op facebook of schrijf u in op de nieuwsbrief

Facebook

Created with love by BG

All rights reserved ©

Kristina's Yoga Studio verzorgt kleuteryoga, ouder-kindyoga, kinderyoga, tieneryoga, yoga voor bijzondere kinderen, volwassenyoga en stoelyoga. Ook workshops, privésessies en bedrijfssessies zitten in het aanbod. De sessies yoga gaan door in Zwevegem (regio Kortrijk) of op verplaatsing. Ontspanning, relax, bewustmaking van het lichaam en een gelukzalige glimlach!